08:05
Презентація проекту «Бібліотечну книгу – дошкільнятам»

 

 

      20 травня у міській бібліотеці для дітей відбулася презентація проекту «Бібліотечну книгу – дошкільнятам», об’явленого конкурсу міні-проектів Артемівською міською радою, направленого на вирішення соціальних проблем територіальної громади міста.

У  ході реалізації проекту у бібліотеку були придбані дитячі столи та стільці. Це дозволило створити комфортні умови читати, малювати, грати в настільні ігри, весело проводити час маленьким читачам.

Гостями бібліотеки в цей день були читачі бібліотеки, викладачі, батьки, бабусі та дідусі.

Начальник відділу культури міської ради Максименко М.С. поздоровила присутніх у залі з цією радісною подією, побажала успіхів та подальших перемог.

Театралізоване привітання учасникам заходу підготували вихователі та дошкільнята  дитячого садка №58. Вони здійснили «Незвичайну екскурсію до бібліотеки», до якої завітали казкові герої - Маша та Ведмідь, Червона шапочка та Вовк, Мальвіна та Буратіно, троє поросят, жар-птиця, півник і курчатко.

 В ході заходу діти читали вірші, співали веселі пісні та танцювали.

Наприкінці свята Лахнова Р.І., заступник директора по роботі з дітьми, керівник ініціативної групи проекту, запросила маленьких читачів відвідувати бібліотеку разом з батьками, де можна буде за новими дитячими меблями почитати цікаві, яскраві книжки та журнали.

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 739 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]