13:50
«Хто з нами в країну природи?»

 

        Метою екологічного виховання дітей є формування відповідального ставлення до довкілля, збереження природи. 13.05 2015р. в міській бібліотеці для дітей було проведено  екологічний перелаз «Хто з нами в країну природи?».

         Вчитель біології  ЗОШ №1  Марісая О.В. розповіла присутнім про декоративні та садові квіти, закликала до активних дій по збереженню навколишньої природи.

         В бібліотеці діти ознайомилися з виставкою  «Квіти – очі Землі», на якій представлені квіти із квітковими композиціями. Бібліотекарі провели цікаву вікторину, познайомили з легендами і піснями про квіти.

         Учні прочитали вірші відомих поетів про чарівний світ квітів, а активна читачка бібліотеки учениця 6-го класу ЗОШ №1 Осокіна Тетяна продекламувала свої вірші про природу, які були надруковані в останньому номері газети «Вперед».

         Практичною частиною заходу – була висадка квітів на клумбі біля бібліотеки. Діти, бібліотекарі, вчитель турботливо висаджували розсаду квітів: айстр, лілій, рудбенії. Всі залишилися задоволеними своєю працею і своїм внеском в збереженні довкілля.

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 720 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]