Міська бібліотека для дітей виграла конкурс малих грантів урбаністичного спрямування проекту «DREAMactions», що фінансується Благодійною організацією «Благодійний Фонд «CANactions» та регіональним фондом Western NIS Enterprise Fund. Однією зі складових реалізації цього гранту є нанесення арт-розпису на стіну фасаду бібліотеки. Нам важливі ідеї дітей міста. Дуже цікаво, який малюнок вони хочуть бачити на стіні бібліотеки. У зв’язку з цим бібліотека оголошує збір ідей від дітей щодо нанесення малюнку.

Малюнки можна приносити до міської бібліотеки для дітей за адресою: вул. Миру, 40, а також надіслати на електронну пошту: child-library@e-mail.ua, на сторінку Facebook: Бахмутська дитяча бібліотека.

Ідеї приймаються до 28 лютого.

Просмотров: 643 | Добавил: AdministratoR | Дата: 14.02.2017 | Комментарии (0)

19 лютого 2017р. виповнюється 25 років затвердження Малого герба України. Центральна міська бібліотека підготувала посібник «Головний символ України», який містить коротку інформаційну довідку та перелік сайтів мережі Інтернет з даної теми. Сподіваємось, що цей посібник стане у нагоді всім, хто цікавиться державною символікою нашої країни. Щоб перейти на необхідний сайт, достатньо просто зробити клік на посилання.

Категория: Ювілеї року | Просмотров: 650 | Добавил: AdministratoR | Дата: 09.02.2017 | Комментарии (0)

Уважаемые бахмутчане!

         Хотите познать загадочный и тонкий мир далекой и такой близкой для нас Японии? Центральная городская библиотека открывает Год Японии в Украине выставкой-инсталляцией «Япония… далека, загадкова і романтична».

         Из представленных на выставке книг и альбомов вы узнаете многое об этой удивительной стране: как уйти от утилитарного подхода к природе к восточной созерцательности; переписать рецепты японской кухни, чтобы побаловать себя необычными сладостями из бобов - «вагаши» и «мидзуёкан»; прочитать зарисовки наших земляков, побывавших в стране восходящего солнца о ментальности японок; увидеть привезенные с островного государства настоящие японские палочки для еды и веер. А еще вы сможете полюбоваться картиной, подаренной библиотеке японским дипломатом, написанной в древней японской технике суми-ё. Любителям японской поэзии в стиле хайка (хокку) и танка сможем предложить почитать поэтов Басё, Мабути, Рёкана.

 

 

         Ознакомившись с выставкой, вы почувствуете, что к вам хоть на короткое время придёт ощущение душевного спокойствия и равновесия, уверенности в себе и свои силы.

Выставка расположена в центральной городской библиотеке по адресу:

  ул. Мира (Артема), 28,

 с 10.00 до 17.45 (выходной -  понедельник).

Категория: Оголошення | Просмотров: 524 | Добавил: AdministratoR | Дата: 03.02.2017 | Комментарии (0)

28 січня в читальному залі центральної міської бібліотеки пройшло чергове засідання любителів подорожувати і читачі здійснили незабутню і захоплюючу «Прогулянку по Швейцарії».

Презентація, яку підготувала бібліотекар Алексєєва Оксана Сергіївна, познайомила с особливостями географічного положення і природи країни, більшу частину якої займають Альпійські гори, з основними символами Швейцарії такими як: альпійська корова, швейцарська біла вівчарка, швейцарський годинник , швейцарські сир та шоколад. Про економіку і туризм цієї дивовижної країни розповіла Грибанова Наталія Олексіївна. Усі з зацікавленням подивились відеофільми «25 цікавих фактів про Швейцарію», «Швейцарський сир», «Йодль – це культура швейцарців».

Про свої враження і перебування в країні з духмяними долинами, співаючими водопадами, старовинними містами, утопаючими у зелені, альпійськими селищами розповіла Руцька Кароліна Володимирівна, а про ментальність швейцарців  - Голопьорова Валентина Іванівна.

 Засідання  завершилось  «солодкою паузою», де за чашкою чаю усі  ділилися враженнями про почуте.

Члени клубу любителів подорожей на 2 години занурились  у реальне життя дивовижної країни і її мешканців. Зустріч пройшла в дружній обстановці, залишила незабутні враження і бажання відвідати цю чарівну країну.

 

Категория: Масові заходи | Просмотров: 608 | Добавил: AdministratoR | Дата: 01.02.2017 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 268 269 270 271 272 ... 384 385 »