14:59
Засідання клубу мандрівників «Подорожуємо разом»

28 січня в читальному залі центральної міської бібліотеки пройшло чергове засідання любителів подорожувати і читачі здійснили незабутню і захоплюючу «Прогулянку по Швейцарії».

Презентація, яку підготувала бібліотекар Алексєєва Оксана Сергіївна, познайомила с особливостями географічного положення і природи країни, більшу частину якої займають Альпійські гори, з основними символами Швейцарії такими як: альпійська корова, швейцарська біла вівчарка, швейцарський годинник , швейцарські сир та шоколад. Про економіку і туризм цієї дивовижної країни розповіла Грибанова Наталія Олексіївна. Усі з зацікавленням подивились відеофільми «25 цікавих фактів про Швейцарію», «Швейцарський сир», «Йодль – це культура швейцарців».

Про свої враження і перебування в країні з духмяними долинами, співаючими водопадами, старовинними містами, утопаючими у зелені, альпійськими селищами розповіла Руцька Кароліна Володимирівна, а про ментальність швейцарців  - Голопьорова Валентина Іванівна.

 Засідання  завершилось  «солодкою паузою», де за чашкою чаю усі  ділилися враженнями про почуте.

Члени клубу любителів подорожей на 2 години занурились  у реальне життя дивовижної країни і її мешканців. Зустріч пройшла в дружній обстановці, залишила незабутні враження і бажання відвідати цю чарівну країну.

 

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 595 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]