15:15
70-летию Великой Победы посвящается…

            З метою увічнення безсмертного подвигу народу у Великій Вітчизняній війні, ушанування пам’яті полеглих у боротьбі за свободу Батьківщини працівники

бібліотеки-філіалу №1 на базі ЗОШ №15 провели літературно-музичну композицію «С чего начинается Родина». На захід були запрошені ветерани війни Л. К. Боюн, Є. І. Куришов та поетеса Г. К. Брей.

            Розпочалося свято вальсом випускників у виконанні Катерини Чалої та Михайла Коника, яке перервалося голосом диктора: «Сьогодні, 22 червня о 4 годині ранку, без об’яви війни…». Ветерани розповіли про героїчні будні Великої Вітчизняної війни, стійкість і мужність радянських воїнів, народних месників, які ціною власного життя наблизили величний День Перемоги. Їхні виступи діти слухали з великою увагою і цікавістю.

Присутні на заході переглянули слайд-шоу «Хроника военных лет», яке підготували учні. З великою гордістю і повагою вони показали фотокартки своїх рідних, які воювали на фронтах війни і розказували про їх героїчний шлях.

            Поетеса Г. К. Брей читала свої вірші, які прославляють безсмертний подвиг радянського народу.

            Символічно діти пов’язали «синие платочки» гостям свята і подарували квіти. Три покоління, присутні в залі: ветерани війни, вчителі і робітники бібліотеки, учні  гордо і зворушливо виконали пісні «Землянка», «Катюша», «Синий платочек» та ін.

Виставка-пам’ять « Кто говорит, что на войне не страшно, тот ничего не знает о войне», представлена присутнім - це світла пам’ять про велич народного подвигу, про нездоланну стійкість, мужність і волю людей, вічна пам’ять про покоління сорокових років, яке ціною власного життя захистило прийдешні покоління.

Кожному з нас хотілося б зібрати всі квіти землі і покласти до ніг ветеранів.

 

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 752 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]