Місто – фортеця Бахмут. Сьогодні там проходять найважчі бої. Про наше багатостраждальне місто складають пісні. Рідні брати: Дмитро, Атремій, Антоній і Леонтій Осичнюки заспівали чудову пісню - «Бахмут». Ця пісня зі словами, що легко запам’ятовуються і кліпом, що западає в душу. “Бахмут тримають титани” – ці слова з пісні черкащан найкраще передають ставлення українців до тих, хто у ці хвилини протистоїть спробам сусідньої держави-терористки захопити землі українського Донбасу.

Спів Братів — український рок-гурт, створений 01 жовтня 2010 року у місті Черкаси, був створений у 2010 році з ініціативи старшого брата 18-річного Дмитра Осичнюка, який запросив до гурту своїх молодших братів: 15-річного Артемія та 14-річних близнюків Антонія і Леонтія. В листопаді 2013 року брати Осичнюки разом з батьком Володимиром (художнім керівником за сумісництвом) пройшли в фінал телевізійного шоу Одна Родина на телеканалі Інтер. Завдяки схожості чотирьох братів на «ліверпульську четвірку» на шоу до гутру «Спів Братів» приклеїлась назва «українські Бітлз». В жовтні 2014 року гурт «Спів Братів» до 200-ї річниці народження Тараса Шевченка презентував програму «Батьку-Кобзарю», яка складається з п'ятох пісень, написаних на вірші Шевченка «І досі сниться, під горою…», «Світає, край неба палає…», «Тече вода з-під явора», «Садок вишневаий коло хати», «Посланіє», а також однієї авторської пісні «Батьку-Кобзарю», метою якої було популяризувати творчість Шевченка серед школярів.17 лютого 2015 року гурт «Спів Братів» випустив свій перший диск під назвою «З любов’ю в серці, енергією в тілі і рок-н-ролом в голові».

Категория: Оголошення | Просмотров: 132 | Добавил: AdministratoR | Дата: 16.01.2023 | Комментарии (0)

Місія кожної бібліотеки – забезпечити фізичний та інтелектуальний доступ до інформації читачам з особливими потребами, через які їм важко або неможливо використовувати загальнодоступні ресурси, створити максимально комфортне та доступне середовище для адаптації та соціалізації. Інструментами бібліотекарів у досягненні такої мети мають бути прихильність, толерантність, комунікація, емпатія та прихильне середовище.

Центральна міська бібліотека Бахмутської ТГ пропонує ознайомитись з українською народною казкою «Ріпка» з сурдоперекладом. Перекладає Вікторія Підсадна.

Категория: Оголошення | Просмотров: 147 | Добавил: AdministratoR | Дата: 16.01.2023 | Комментарии (0)