Вони повірили в себе

5 грудня в центральній міській бібліотеці в рамках проекту МОМ «Бахмутська толока - 2» відбулася дружня зустріч «Варто просто повірити в себе». За чашкою чаю спілкувались люди з інвалідністю, які мешкають в м. Бахмуті.

«Варто просто повірити в себе», - лунало в кожному виступі учасників заходу. Про свої досягнення в спорті, в громадському житті розповіли сильні духом: Олександр Мохір  та Артур Радковський. Перший - призер паралімпійських ігор, другий - переможець міжнародних змагань «Танці на візках».

Керівники організацій інвалідів: Бондаренко О., Маган В. О., Громова Т. В. та Пилипенко М.І., - поділилися досвідом, як цим сильним духом людям вдається в нелегкі часи згуртувати свої колективи на вирішення проблем та не втрачати віри в себе, в свої сили.

Свої співучі можливості продемонстрували  чарівні дівчата. Аня Демченко виконала українські  пісні, а Мезенцева Катерина представила свою авторську пісню «Чорний рояль».

Творча робота в різних видах прикладного мистецтва була представлена презентуванням виставки виробів, виготовлених людьми  з інвалідністю.

Бібліотекарі пригощали присутніх гарячим чаєм із солодощами, а  від адміністрації закладу учасникам зустрічі були вручені пам’ятні призи з символікою наступного року. Гості щиро дякували працівникам бібліотеки за підготовку свята і висловили побажання частіще зустрічатися в стінах читальної зали.

Категория: Масові заходи | Просмотров: 495 | Добавил: AdministratoR | Дата: 08.12.2017 | Комментарии (0)