Нові надходження

Шевченко Т. Г. Вірші. Поеми. — Х.: Аргумент Принт, 2012. — 368 с.

Твори Шевченка, незважаючи на дату їхнього створення, звучать як ніколи актуально в період становлення України. Відкинувши історичні нашарування, в них можна знайти політичну програму для розвитку нашої держави. Не дарма один з найвідоміших віршів поета має в назві слова: «І мертвим, і живим, і ненародженим землякам моїм...». Історичний контекст поетичних творів Шевченка є цінним матеріалом для виховання національної самосвідомості українства, перлиною для підростаючого покоління, народженого в умовах політичної свободи. Значення появи поета такої величини поціновано як співвітчизниками, так і іноземцями. До книги увійшли вірші та поеми Т.Г.Шевченка різних періодів творчості.

 

 

http://bahmut.com.ua/uploads/posts/2017-07/thumbs/1499946303_image.png

Черепков В.Ф. Он ушел на урок/ В.Ф.Черепков.-К.:УАИП «Рада», 2017.-216с.

Марк Владимирович, по словам автора, был не только центром духовного притяжения, но и символом почти полувековой культурной жизни города. «Рожденный с солнцем в крови человек, который в поисках счастья пробудил его в себе собственными силами и нашел его на вершине своей Души», - так отзывается о своём коллеге, учителе с большой буквы Владимир Черепков.

 

 

http://www.mariupol.com.ua/img/book.png

Мариуполь. Последний форпост.-К.:Полиграф ЮЕЙ, 2015.-304с.

Мариуполь — город невероятных событий и удивительной судьбы. Четыре сотни лет назад здесь, на месте современного Мариуполя, находился главный форпост казачества — Домаха, центр Кальмиусской паланки. Казаки вплоть до 1768 года защищали Приазовье от татар, заодно спасая от разорения и всю территорию нынешней Украины. Кто бы мог подумать, что спустя четыре века история повторится, и город снова окажется последним форпостом на пути неприятеля, а мы, мариупольцы, — в эпицентре военного конфликта.

Эта книга о событиях, изменивших ход новейшей истории страны.
Но еще важнее, что эти события изменили всех нас

 http://www.bookolyky.com.ua/images/stories/virtuemart/product/978-966-2164-48-0.jpg

 

Скільський Д. Історія зарубіжної педагогіки.:Посібник.-К.: Смолоскин, 2011.-376с.

Посібник Дмитра Скільського «Історія зарубіжної педагогіки» охоплює найбільш суттєві аспекти історії практичної і теоретичної педагогіки зарубіжних країн відповідно до програми «Історія педагогіки» для вищих педагогічних навчальних закладів України. Його вперше достатньо широко ілюстровано фотографіями, малюнками, структурно-логічними схемами, уривками з педагогічних творів та документів. У виданні також уперше встановлено, де це можливо, взаємозв'язки зарубіжної та української педагогіки. Книжку адресовано студентам вищих педагогічних навчальних закладів, учителям, працівникам освіти й усім, хто цікавиться історичною педагогікою.

 

Ландрет, Лінда Елсбрук.
Правильне виховання характеру дітей : пер. с англ. / Лінда Елсбрук Ландрет; Пер. Володимир Степанов. : Східноєвроп. гуманітарна місія, 2014.– 218 с.

Якими стануть ваші діти, коли виростуть? Чи будуть вони щасливими? Чи стануть вони порядними та відповідальними людьми, на яких можна покластись? Чи житимуть в них надія і віра? Чи зможуть вони створити і зберегти дружню родину? Всі батьки, яких хвилює доля їхніх дітей, задають собі ці питання. Автор книги, спираючись на досвід і результати досліджень, пропонує системний план виховання цілісного і шляхетного характеру дітей як основу Їхнього майбутнього успішного життя. Для широкого кола читачів.

 

Микола Джміль

Коло:Поезія. – Дрогобич – Донбас:Коло, 2015.-236с.

«Коли почалися військові дії на сході України, я зрозумів, що, мабуть, я мало приділяв уваги своїй Донеччині. Коли книга тільки вийшла, через адміністрацію Жебрівського, департамент культури, ми розробили програму, і два місяці я їздив по всіх звільнених містах Донбасу із зустрічами, презентаціями книги.

Ця книга розрахована на духовне виховання моїх земляків. Але дорослу людину майже неможливо перевиховати. Тільки своїм прикладом. Володимир Рибак своїм прикладом пробував перевиховати наших земляків. Він загинув, але якась частина земляків змінила бачення. Вони по-іншому дивляться на події, які відбуваються на сході. Але головне — це діти, бо діти — це те середовище, яке можна змінити на краще.» - М.Джміль

 

 

Категория: Новинки книжкового фонду | Просмотров: 561 | Добавил: AdministratoR | Дата: 05.12.2017 | Комментарии (0)