10:04
«Заповідаємо Вам пам’ять»

З нагоди свята Дня партизанської слави бібліотека-філіал № 7 разом з Центром дітей та юнацтва провели міське свято «Заповідаємо Вам пам’ять». Присутні мали змогу висловити подяку і шану всім захисникам Батьківщини, які в роки Другої світової війни внесли свій вклад у велику Перемогу.
        Розповідаючи про героїв партизанського руху не могли не згадати героя-земляка Ликова Івана Григоровича, який захищав рідне місто від фашистських окупантів.

Звучали пісні та вірші у виконанні школярів міста та гуртківців СЦДЮ.У виконанні акомпаніатора СЦДЮ Артура Руденко прозвучала пісня воєнних років «В землянке», присутніх вразив виступ дуету ветеранів праці.
 Присутні переглянули відеоролик часів Другої світової війни, слайди про партизанський рух. Також їхній увазі була запропонована книжкова виставка літератури «Партизанськими стежками».

        Відзначення Дня партизанської слави лише мала частина того, що може зробити сучасне покоління для людей, які колись наближали перемогу в тилу ворога. Наприкінці свята міський голова Товстокоренко Ю.В, голова ради ветеранів війни та праці Захаренко В.С. побажали ветеранам міцного здоров’я, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту.

 

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 661 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]