08:21
В гостях у бібліотеки

8 червня до центральної бібліотеки завітали дві групи вихованців пришкільного табору «Усмішка» Бахмутського НВК №11, щоб познайомитись з найстарішою та найбільшою бібліотекою міста.

В читальному залі діти подивились діючі виставки, в т.ч. виставку вишивок Л. Комісарової, дізнались про традиції та символіку української народної вишивки. Неабиякий інтерес викликала виставка «Японія… далека, романтична, загадкова» до Року Японії в Україні, особливо японське віяло та м’ячик темарі.

На абонементі вихованці дізнались, як розташовуються книжки на полицях, як відшукати потрібну книгу у фонді, відгадували загадки про книги тощо.

В Інтернет-центрі пройшов «бібліопікнік» - бібліотекарі постаралися відірвати дітей від сучасних гаджетів, познайомити їх з журналами та бібліотечними раритетами.

Вихованці табору побачили, що сучасна бібліотека надає своїм користувачам найрізноманітніші послуги: книги, журнали, доступ до Інтернет, настільні ігри, а головне - можливість цікаво та корисно, враховуючи різні смаки та інтереси, провести свій час.

 

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 691 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]