15:10
Тиждень відкритих дверей до Інтернету
       Артемівська міська централізована бібліотечна система приєдналася до Тижня відкритих дверей до Інтернету. В центральній бібліотеці відбувся тренінг за темою "Спілкуємось через Інтернет: соціальні мережі та програма Skype". Було залучено 5 користувачів старшого віку, які досі не мали уяви про комп’ютери та Інтернет. Під час тренінгу вони частково ознайомились з тими можливостями, які надають сучасні Інтернет-технолонії, отримали первінні навички роботи з комп’ютером та зробили свої перші кроки в Інтернет. Бібліотекарі допомогли користувачам зареєструватись в соціальних мережах і деякі з них вже під час тренінгу знайшли своїх друзів.

      Для своїх користувачів бібліотеки ЦБС оформили книжкові виставки за книгами, що їх презентувала програма "Бібліоміст", провели огляди цих книжок.

      В бібліотеці-філіалі №7 відбувся музично-літературний вечір "Скарби безсмертного Кобзаря", присвячений 197-річниці від дня народження видатного поета. Під час заходу використовувались матеріли з Інтернет.

       Всього за цей Тиждень послугами вільного доступу до Інтернет (ЦБ, ф. 1, 4, 7, 8) та Інтернет-центрами ЦБС (ЦБ, МБД, ф. 2) скористались 618 користувачів, залучено 148 нових користувачів.

      Тиждень відкритих дверей до Інтернету завершився, але робота з надання бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету та залучення користувачів до бібліотек ЦБС продовжується.

       Тож запрошуємо всіх бажаючих до міських бібліотек! Бібліотеки, комп’ютери та Інтернет чекають на вас!


Фото
Користувачі ЦМБ Ф. Семьонов та В. Воробйов допомагають один одному "розібратися" з Microsoft Office Word 2007.
Категорія: Масові заходи | Переглядів: 1082 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]