17:20
Подарунки-подаруночки!

Багато хто хотів би зробити приємне своїм близьким. Проте інколи дуже складно вибрати подарунок, правильно його презентувати. У свою чергу, треба вміти і отримувати подарунки. Щоб не зіпсувати урочистий вечір, потрібно відповідально підійти до майбутнього свята і вивчити хоча б основні правила поведінки. Подарунковий етикет складається з декількох етапів:

  1. Вибір презенту.
  2. Красиве і грамотне оформлення упаковки.
  3. Правильне вручення подарунка.
  4. Уявлення, як потрібно приймати дарунки, і що з ними робити після вручення.

Наше суспільство розвивається і прив’язувати привітання зі святом до гендеру зараз вважається дурним тоном. Звичайно, є гендерно обумовлені свята, наприклад, 8 Березня, але цей день не має жодного відношення до «прикрас колективу», «свята весни та кохання» та інших застарілих соціальних стереотипів. Ми усі прекрасні і сильні незалежно від статі. Будь-яка жінка, як і чоловік, оцінить, якщо ви у цей день привітаєте її не заїждженими фразами, а розкажете, за що цінуєте як особистість, побажаєте від щирого серця те, про що вона мріє. Пропонуємо переглянути презентацію і ознайомитись з деякими секретами подарункового етикету!

Категорія: Оголошення | Переглядів: 133 | Додав: AdministratoR | Теги: центральна міська бібліотека, Бахмутська ТГ, Управління культури Бахмутської міс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]