Сьогодні війна зруйнувала звичний спосіб життя мільйонів українців. Вирвала нас, часто з корінням, з рідних місць та домівок. Тривога за рідних та друзів, біль і смуток, розпач і розгубленість, болючи питання "Чому" та "За що", думки "як жити далі" стали нашими постійними супутниками. 

У когось з'явився вільний час, і ти не знаєш, куди себе подіти. Тож давайте перезавантажуватись, обертатись довкола, звертати увагу на те, на що раніше, до війни, не вистачало часу або не було потреби. А ще вивчати свою країну, її історію, природу та звичаї тих країв, де ми зараз опинилися. 

Центральна міська бібліотека започатковує рубрику "Цікаве поруч", де будемо розповідати про свої маленькі відкриття та знахідки, ділитися враженнями тощо. Долучайтесь, присилайте на нашу пошту bahmutlibrary@gmail.com та на сторінку бібліотеки у Фейсбук свої цікавинки або діліться у себе з хештегом #Цікаве_поруч

На дворі весна, природа вже прокинулась від зимового сну, радує квітами. А чи знаємо ми, як зветься та чи інша рослина, чим корисна. Тож знайомимось з самими звичайними рослинами, які ми частіше за все звемо просто бур'яни. Але бур'яни теж різні. 

Категория: Масові заходи | Просмотров: 96 | Добавил: AdministratoR | Дата: 04.05.2023 | Комментарии (0)