11:15
«Нам без книг ніяк не можна» - відкриття Тижня дитячого читання

19 березня в міській бібліотеці для дітей відбулося відкриття Тижня дитячого читання. На свято книги «Нам без книг ніяк не можна» в бібліотеці  знову зібралося багато юних читачів, вчителів, батьків, бібліотекарів міста.

Заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Лахнова Р.І. привітала всіх з початком книжкового тижня, розповіла про роль книги і важливість читання у житті людини.

В програмі свята звучали вірші про книгу, читання, пісні про улюблених героїв книг у виконанні учнів школи №11 та вчителя Давиденко М.М. Читачі зі школи №1 виконали бібліотечний реп, показали театралізований сюжет про чародійку Книгу разом з бібліотекарем школи Бітюковою К.М. Учні школи №7 разом з бібліотекарем  Рахвальською А.Ф. та вчителькою школи Матвєєвою К.П. хором заспівали українську жартівливу пісню. Читачі бібліотеки Жданюк Арсеній та Івченко Сергій виразно читали улюблені вірші.

Завітав на свято книжковий герой Карлсон з бібліотекарем (бібліотекарі Владимирова І.О. і Шведюк Т.В.). Карлсон пограв з дітьми у літературні ігри та вікторини, пригостив дітей цукерками, які люб’язно подарував на свято ПП Соколенко І.М.

Були на святі і гості з подарунками. Від Артемівської міської організації  Партії регіонів виступила керівник Артемівської організації «Молоді   регіони» Кривцунова Н., яка від імені народного депутата України С.П. Клюєва всіх поздоровила зі святом книги і подарувала читачам бібліотеки яскраві та великі ігрові м’ячі.

То ж, Тиждень дитячого читання розпочався. Запрошуємо всіх читачів завітати до нашої бібліотеки!


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 1037 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]