Кожного року традиційно у березні у бібліотеках міської централізованої бібліотечної системи проходить тиждень дитячого читання.

Напередодні відкриття Тижня 18 березня, колектив міської бібліотеки для дітей разом зі своїми читачами підготував і провів бібліотечний флешмоб «Запрошуємо всіх читати». У цій сучасній акції прийняли участь діти, вчителі, батьки, бібліотекарі -  близько 130 чоловік. Всі учасники акції зібралися біля бібліотеки. Діти тримали в руках яскраві книжки  та повітряні кульки. Особливо активні читачі несли плакати: «Читати – це модно і корисно», «Читайте книги – ви не пожалкуєте», «Книжечок багато читати будемо у свято!» та інші. Вся святково вбрана колона дітей рушила до центральної площі міста. На площі діти під акомпанемент баяну співали пісні, танцювали, запрошували перехожих до бібліотеки, роздавали листівки – запрошення стати читачами бібліотеки.  Головною  метою  бібліотечного флешмобу було  – залучення  дітей до читання,  підкреслити неповторність та унікальність книги, як носія інформації.

Запрошуємо мешканців міста до бібліотек з 19 по 29 березня на заходи, які відбудуться в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання « Книги- то цілий світ».


Категория: Масові заходи | Просмотров: 1280 | Добавил: Admin | Дата: 19.03.2013 | Комментарии (0)

19 березня в міській бібліотеці для дітей відбулося відкриття Тижня дитячого читання. На свято книги «Нам без книг ніяк не можна» в бібліотеці  знову зібралося багато юних читачів, вчителів, батьків, бібліотекарів міста.

Заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Лахнова Р.І. привітала всіх з початком книжкового тижня, розповіла про роль книги і важливість читання у житті людини.

В програмі свята звучали вірші про книгу, читання, пісні про улюблених героїв книг у виконанні учнів школи №11 та вчителя Давиденко М.М. Читачі зі школи №1 виконали бібліотечний реп, показали театралізований сюжет про чародійку Книгу разом з бібліотекарем школи Бітюковою К.М. Учні школи №7 разом з бібліотекарем  Рахвальською А.Ф. та вчителькою школи Матвєєвою К.П. хором заспівали українську жартівливу пісню. Читачі бібліотеки Жданюк Арсеній та Івченко Сергій виразно читали улюблені вірші.

Завітав на свято книжковий герой Карлсон з бібліотекарем (бібліотекарі Владимирова І.О. і Шведюк Т.В.). Карлсон пограв з дітьми у літературні ігри та вікторини, пригостив дітей цукерками, які люб’язно подарував на свято ПП Соколенко І.М.

Були на святі і гості з подарунками. Від Артемівської міської організації  Партії регіонів виступила керівник Артемівської організації «Молоді   регіони» Кривцунова Н., яка від імені народного депутата України С.П. Клюєва всіх поздоровила зі святом книги і подарувала читачам бібліотеки яскраві та великі ігрові м’ячі.

То ж, Тиждень дитячого читання розпочався. Запрошуємо всіх читачів завітати до нашої бібліотеки!


Категория: Масові заходи | Просмотров: 1043 | Добавил: Admin | Дата: 19.03.2013 | Комментарии (0)