07:30
Міжнародний день щастя

Міжнародний день щастя відзначається щороку 20 березня у багатьох країнах світу, зокрема й в Україні. Цей день був започаткований рішенням Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй від 28 червня 2012 року за ініціативи найщасливіших людей на планеті – жителів Королівства Бутан.

Пропозиція щодо встановлення офіційного дня щастя 20 березня була подана на розгляд до Генеральної Асамблеї ООН у 2011 році американцем індійського походження Джеймом Ілайєном. Він обрав дату 20 березня у зв’язку з днем весняного рівнодення.

За словами Джейма, весняне рівнодення – це загальносвітове явище, яке означає перший день весни в Північній півкулі та період пробудження природи після зими. Головна ідея Дня щастя полягає у тому, щоб нагадати людству, що кожен з нас має право бути щасливим.

Щастя – поняття відносне, й виміряти рівень щастя неможливо. А от весело відсвяткувати День щастя цілком можна.

Бажаємо Вам величезне море цього чудового та світлого відчуття повної ейфорії, здійснення всіх заповітних бажань. Неважливо чим Ви займаєтесь та до чого прагнете – головне, щоб кожен момент твого життя приносив Вам щастя.

З днем щастя! Хай воно буде у кожного своє — головне, щоб воно було!

Категорія: Оголошення | Переглядів: 35 | Додав: AdministratoR | Теги: #Управління_культури_Бахмутської_мі, #Бахмутська_ТГ, #Бахмут_Жива_бібліотека, #Центральна_міська_бібліотека | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]