14:13
Ланцюжок світлин «Україна очима дітей»

Дорогі користувачі! Центральна міська бібліотека пропонує до Міжнародного дня захисту дітей разом сплести онлайн ланцюжок світлин «Україна очима дітей». Для цього потрібно, щоб дитина зробила фотографію будь-якого куточка України, краєвиду, історичної пам'ятки, природи, цікавого простору, будівлі тощо, які їй сподобалися, обов'язково вказати місце зйомки, бажано - ім'я, прізвище та вік дитини і надіслати до 1 червня на пошту бібліотеки biblioteka-bakhmut@ukr.net з поміткою в темі листа «Ланцюжок світлин». Фотографії не обов'язково повинні бути зроблені останнім часом. Ми розуміємо, що багато українських дітей перебувають зараз за межами країни, тому можна надіслати світлини, зроблені раніше.

Бібліотека опублікує світлини на своєму сайті та сторінках бібліотек у Фейсбук та Інстаграм. На жаль, зараз ми не можемо вручати призи, але сподіваємось, цей захід спонукає дітей та їх батьків звернути увагу на те, що нас оточує, пильніше придивитися до тих місць, де ви зараз перебуваєте, побачити красу нашої країни та відволіктися від жахів війни.

Чекаємо на цікаві фотографії! На все добре!

Категорія: Оголошення | Переглядів: 78 | Додав: AdministratoR | Теги: Бахмутська ТГ, Управління культури Бахмутської міс, центральна міська бібліотека | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]