19:34
Книжковий натюрморт на Всеукраїнський тиждень дитячого читання

В країні триває Тиждень дитячого читання. Тож заохочуємо дітей та підлітків читати книжки, хай і в електронному вигляді, а не тільки переглядати Reels, Shorts, Tik-Tok тощо. Література для дітей дуже різноманітна за жанрами, авторами, країнами, часовими рамками, як подій, про які йдеться мова у книгах, так і створення самих книжок. 

Серед авторів книг для дітей - Всеволод Нестайко та його видатна трилогія "Тореадори з Васюківки", написана у 1963—1970 роках. Книга складається з трьох частин (видавалися і як окремі повісті): «Пригоди Робінзона Кукурудзо», «Незнайомець із тринадцятої квартири» та «Таємниця трьох невідомих». Героями повістей є школярі Ява (Іван) Рень та Павлуша Завгородній. Вони будують в селі Васюківка метро, організують бій биків, губляться у кукурудзі, ловлять шпигунів, полюють на браконьєрів, потрапляють на безлюдний острів та ще багато чого цікавого. Тоді не було Інтернета, то хлопці розважались на власний розсуд.  

Читати онлайн - http://www.ukrlib.com.ua/books/printit.php?tid=914

Аудіокнига від «Вухо»   - http://www.youtube.com/watch?v=S94uTjmvQBY

Дивитись фільм - https://www.youtube.com/watch?v=yVi5CfXEQt0 

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 59 | Додав: AdministratoR | Теги: центральна бібліотека Бахмут, тиждень дитячого читання 2024 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]