09:26
Історія мого роду

Сім'я — дуже важлива частина нашого життя. Тому недивно, що їй присвячено відразу кілька свят у році. День сім'ї в Україні часто святкують двічі: 15 травня відзначають Міжнародий день сім'ї та 8 липня - День сім'ї.

З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона - джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, то, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Благополуччя родини - ось мірило розвитку і прогресу країни.

Дата 8 липня є зовсім не випадковою, адже саме в цей день у православному світі відзначають День Петра та Февронії. Ці святі покликані захищати шлюб та родинні зв’язки.

А що взагалі кожен з нас знає про свою родину, про історію свого роду, від якого коліна можемо прослідкувати свій рід?

Так складалося життя, що в певні періоди історії людям доводилося взагалі не те, що вивчати, а навіть приховувати своє походження, відмовлятися від своїх коренів.

Центральна бібліотека м. Бахмут пропонує провести своєрідне міні-дослідження "Історія мого роду".

З нагоди Дня сім'ї прослідіть свій родовид, складіть генеалогічне дерево, згадайте якісь цікаві події, факти про свої родини. Поділіться своїми знахідками у своїх акаунтах з хештегом #історія_мого_роду або надішліть їх на сторінку нашої бібліотеки у Фейсбук за посиланням https://www.facebook.com/CBSBahmut або на електронну пошту bahmutlibrary@gmail.com разом з вцілілими фотографіями   протягом липня - серпня. Ми з радістю опублікуємо ваші історії. За можливістю вкажіть ваші ПІБ, де знаходитесь зараз.

Обов'язко, у кого є, долучіть до вивчення свого родовиду дітей, онуків та правнуків.

Цікавих відкриттів у власній історії! Зі святом, з Днем сім'ї!

Категорія: Оголошення | Переглядів: 78 | Додав: AdministratoR | Теги: Управління культури Бахмутської міс, Бахмутська ТГ, центральна міська бібліотека м. Бах | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]