13:47
Історична стежка «Перший крок до Незалежності»

         «Свята Україна народилась, зібрала нас сьогодні разом – в річницю незалежності України» –  такими словами відкрила історичну стежку «Перший крок до Незалежності» завідуюча бібліотекою-філіалом №2 Людмила Луньова. Вона провела невеличкий екскурс в давні часи України, розповіла звідки пішла назва нашої країни. Молодь, присутня на заході, з задоволенням відповідала на питання вікторини «Чи знаєте ви свою державу?», яку провела бібліотекар читального залу Людмила Бережна. Найактивніші учасники вікторини одержали призи – книгу А.Лотоцького «Історія України», яка доповнить знання читачів з історії нашої держави.

Тематична полиця «Україно! – доки жити буду – доки відкриватиму тебе» - познайомила присутніх з історичними постатями України.

Прикрасою цього заходу стали вірші у виконанні читачів Аліни Луньової, Павла Сорокіна та у авторському виконанні поетес Валентини Ставрулової і Наталі Ковальської. Всі вони були присвячені нашій рідній Україні. Під час проведення заходу звучали пісні про Україну – вільну, незалежну, неподільну від сходу до заходу.

 

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 725 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]