13:23
Білий птах болгарської культури

12 січня 2017 року в читальній  залі центральної  міської бібліотеки пройшло  чергове  засідання  клубу  «Будем стремиться к прекрасному».  Захід був присвячений видатній жінці - болгарському державному, культурному та суспільному діячу Людмилі Тодорівні Живковій.

Бібліотекар Яковлєва Н. С. повідомила, що в 2017 році виповнюється 75 років з дня народження цієї великої жінки - борця за ідеали краси, культури та знань. Члени клубу із зацікавленням прослухали виступ члена Реріхівського товариства  Букрєєвої О. Г.. Вона  розповіла присутнім  про життя та творчий шлях Людмили Тодорівни, яка вклала всі свої сили в розвиток  болгарської культури  та залишила глибокі дослідження у сферах історії, мистецтва та культури. За своє  коротке життя вона встигла зробити  стільки, скільки багато хто не встигає за довгі роки.

Книжкова виставка-портрет «Только натянутая струна звенит» та відеоролик « Озаренная светом» стали гарним доповненням до заходу і ще раз нагадали читачам про надзвичайну людину, яка є прикладом для молодого покоління в багатьох країнах світу.

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 596 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]