Під такою назвою в рамках тижня енергозбереження для читачів центральної міської бібліотеки оформлена виставка-звернення, що має на меті підвищити рівень громадської свідомості в питаннях енергозбереження. На виставці читач знайде: законодавчі документи про енергозбереження, постанови уряду з цього питання, а також ряд цікавих публікацій про чисті відновлювані джерела енергії, а саме: сонця, води, біомаси і тепла землі. Такі джерела давно вже використовуються в різних країнах світу. Стануть в пригоді господарникам і практичні поради спеціалістів по застосуванню в домашніх умовах вітряних установок, сонячних панелей і т.п.

Корисну пораду одержать і забудовники, які користуючись вимогами «сонячної архітектури», що використовували ще давні греки, римляни, зможуть побудувати теплі оселі. Стануть в пригоді кожному громадянину поради по застосуванню енергозберігаючих технологій в домашніх умовах та ефективному використанню енергій в офісах.

Енергозбереження – це пріоритет №1 для України. Так давайте всі разом працювати на збереження енергії для себе і для наступних поколінь.

Категория: Масові заходи | Просмотров: 1027 | Добавил: Admin | Дата: 07.10.2013 | Комментарии (0)