09:31
1 березня - Початок весни

Сьогодні — день, коли кожен подих повітря наповнений ароматом весняних квітів, а кожен крок веде нас до нових вражень та можливостей. Ласкаво просимо у час розквіту, де кожен день наповнений чарами природи та надією на щось нове. Нехай ця весна приносить вам не лише прекрасні моменти, але й сили для здійснення ваших найбільших мрій. Нехай весняне сонце освітлює ваш шлях і наповнює ваші серця радістю!

Весна рухається по планеті зі швидкістю приблизно 50 кілометрів на добу. Це визначили, спостерігаючи за суцвіттями деяких рослин, а діти навесні ростуть швидше, ніж в інші пори року.

Початку весни починають очікувати вже з середини зимового періоду часу.  Початок весни - це завжди неперевершене диво. Напевно це найкращий для більшості з нас період року. Вона стукає вам прямо в двері, заглядає у вікно. Початок весни, початок життя в природі, перші теплі промені.

 Нехай тепло оселиться у Ваших будинках і душах. Нехай краса природи надихає. Вона надихає і змушує нас по новому поглянути практично на все, на оточуючу нас природу, на власні перспективи, дарує надію на те, що разом з пробудженням життя навколо нас, і наш власний настрій до життя також прокинеться і заб’є весняним ключем.

Всіх вітаємо з весною, з новими надіями, з новими планами, з новим життям!

Категорія: Оголошення | Переглядів: 46 | Додав: AdministratoR | Теги: #Бахмут_Жива_бібліотека, #Центральна_міська_бібліотека, #Управління_культури_Бахмутської_мі, #Бахмутська_ТГ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]