07:14
Міжнародний день дій за здоров’я жінок

Міжнародний день дій за здоров’я жінок відзначається щорічно 28 травня починаючи з 1987 року. Завдання цього дня – нагадати урядам країн світу, що здоров’я жінок має величезне значення для майбутнього будь-якої нації.

Ідея відзначати Міжнародний день дій за жіноче здоров’я була вперше озвучена в ході Міжнародної зустрічі з питань жіночого здоров’я, яка проводилася в 1987 році в Коста-Ріці. Ця подія про унікальні проблеми зі здоров’ям, з якими стикаються жінки, і про важливість пріоритету догляду за собою. В сучасному світі жінки намагаються поєднувати кар’єру та материнство, роль дружини, доньки і подруги тощо. Величезна кількість соціальних та професійних ролей у жінок, велика відповідальність та активність, стреси та навантаження, безперечно, впливають на їх фізичне та психічне здоров’я.

Нагадуємо про те, що правильний догляд за собою і своїм здоров’ям, здоровий спосіб життя, своєчасне проходження профілактичних оглядів – запорука міцного здоров’я та бездоганного зовнішнього вигляду в будь-якому віці. Сучасна медицина та тенденція зростання в суспільстві свідомого прийняття здорового способу життя сприяють підвищенню тривалості життя, покращенню його якості.

Щоб залишатись красивою та молодою якомога довше, кожна жінка хоча б один раз на рік повинна подбати про своє здоров’я, адже краще запобігати захворюванню, аніж його лікувати. Вибір розумного способу життя, своєчасне проходження профілактичних оглядів, правильне харчування,  регулярні фізичні навантаження  – запорука міцного здоров’я, гарного настрою та бездоганного зовнішнього вигляду в будь-якому віці.

Будьте здорові!

Категорія: Оголошення | Переглядів: 48 | Додав: AdministratoR | Теги: Здоров'я, лікарі, Жінки, свято | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]