5 червня викладачі та студенти Бахмутського фахового коледжу культури і мистецтв ім. І. Карабиця подарували користувачам центральної міської бібліотеки незабутній «Klavirabend» - в перекладі з німецької  - вечір клавірної музики. В час, коли діють обмеження внаслідок пандемії, більше години «живої» музики у чудовому виконанні студентів Кирила Кузьміна та Ганни Чижикової стали дійсно вражаючою подією. На вечорі виконувались твори класиків світової та вітчизняної літератури – Ференца Листа, Фредеріка Шопена, Вольфганга Амадея Моцарта, Сергія Прокоф’єва, Віктора Косенка та ін. Виконання творів супроводжувалось цікавими розповідями викладача Л.В. Шекіти. В підготовці вечора також взяли участь викладачі коледжу Берегова С.В. та Нітієвська Г. Л.

Наприкінці вечора присутні висловили щиру подяку виконавцям за отриману насолоду поринути у світ живої клавірної музики, доторкнутись до високого мистецтва.

Відеозапис вечора можна подивитись на каналі бібліотеки за посиланням  https://www.youtube.com/watch?v=NYMTsbpc0GI

Категория: Масові заходи | Просмотров: 281 | Добавил: AdministratoR | Дата: 22.06.2021 | Комментарии (0)

18 червня в центральній міській бібліотеці відбулося відкриття локації «Бібліотеки Бахмута у часі і просторі», присвяченої 275-річчю бібліотечної справи міста. Гостям бібліотеки були представлені основні етапи розвитку бібліотек міста, унікальні видання кінця 19 – початку 20 століть, які належать до важливих складових фонду бібліотеки.

Музей – лист з минулого майбутнє. З фотографій, матеріалів на стендах до нас промовляє історія міста, яка тісно пов’язана з долею бібліотек. Експозиція в центральній міській бібліотеці віддасть належне внеску попередніх поколінь у розвиток міста, відновить пам’ять про конкретних людей.

Локація діє у вільному доступі. Приходьте до нас, щоб доторкнутися до артефактів минулого та отримати насолоду від книги, Ми завжди раді гостям!

Категория: Масові заходи | Просмотров: 260 | Добавил: AdministratoR | Дата: 22.06.2021 | Комментарии (0)