16:26
Заходи МБ для дітей до Дня захисту дітей

До Міжнародного дня захисту дітей міська бібліотека для дітей провела цікаві, змістовні заходи.

29 травня для дітей з обмеженими фізичними можливостями відбулося свято, на якому діти читали вірші про літо, співали пісні про дружбу. Грицина Людмила отримала від керівника відділення Партії регіонів Шинкаренко О.Г. грамоту та подарунок за участь у міському конкурсі творів «Спасибо деду за Победу».

Наприкінці свята всі присутні створили «квітку дружби» з яскравих кольорових листочків, яка залишилася в бібліотеці на згадку про цю зустріч.

1 червня колектив міської бібліотеки для дітей прийняли участь у міському святі до Дня захисту дітей, яке пройшло у парку відпочинку. Для учасників свята бібліотекарі підготували розважально-ігрову програму «Дитинство – країна книжкових забав і розваг». В рамках програми була проведена літературна естафета, бібліотечний квест «Із книг я знаю все на світі». Всі учасники отримали цукерки, які були придбані на кошти міського відділення Партії регіонів.

Бібліотека також оформила розгорнуту книжкову виставку популярних дитячих письменників, яка викликала інтерес у дітей та їх батьків. Навіть дворічні діти з інтересом гортали сторінки книжок про Вінні-Пуха, Айболита, героїв Простоквашино та інші. То ж, з цікавою книгою почалося літо для юних читачів міста. 

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 4114 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]