08:23
Всесвітній день слонів

Всесвітній день слонів був заснований 12 серпня 2012 року жителькою Канади Патріцією Сімс у співпраці з Фондом реінтродукції слонів Таїланду, ініціативою таїландської королеви Сирікіт. З цього часу Патрісія Сімс продовжує очолювати Всесвітній день слонів. З моменту заснування глобальної системи підвищення обізнаності про слонів, вона має партнерські стосунки зі 100 організаціями, що займаються охороною цих тварин у всьому світі, і охоплює величезну кількість людей. Мільйони учасників у всьому світі висловили свою стурбованість з приводу долі слонів через визнання присвяченого їм Всесвітнього дня. Таким чином люди доводять, що люблять слонів і хочуть зробити все можливе, щоб допомогти розмноженню їх популяції.

Всесвітній день слонів – це заклик до кожного з нас підтримати організації, які працюють над припиненням незаконного браконьєрства та торгівлі слоновою кісткою та іншими продуктами дикої природи. Це заклик до можновладців з питаннями захисту середовища проживання диких слонів та забезпеченням заповідників та альтернативних місць існування домашніх слонів для вільного проживання .

Категорія: Оголошення | Переглядів: 63 | Додав: AdministratoR | Теги: центральна міська бібліотека м. Бах, Бахмутська ТГ, Управління культури Бахмутської міс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]