13:09
Толерантність врятує світ

Толерантність врятує світ.

  У наш час проблема толерантності набуває особливої актуальності. На жаль, почастішали прояви насильства, агресивного і жорстокого ставлення до представників певних мовних, етнічних, релігійних, соціально незахищених та інших груп населення. А бібліотека за своєю сутністю є територією толерантності, де людей не розділяють за національними чи соціальними ознаками. Усі, хто прийшов до бібліотеки - насамперед читачі!

   Стало уже традицією до Міжнародного дня толерантності, який весь світ відзначає 16 листопада, проводити в центральній міській бібліотеці цікаві заходи. Цього року Тиждень доброти проходить під гаслом "Світ, який ми створюємо". Так, 14 листопада учасниками години дружнього спілкування "Всі ми різні і всі однакові" стали учні ДНЗ  "Бахмутський центр професійно - технічної освіти". Присутні дізналися не тільки про історію виникнення свята та основні принципи      Декларації толерантності, але прийняли активну участь у створенні символічної "квітки толерантності". Дівчата та юнаки  з радістю долучалися до виконання різноманітних та цікавих вправ - "Привітай друга!", "Компліменти", "Чим ми схожі", "Толерантність у висловах" та інш.

  Також протягом тижня можна буде переглянути соціальні відеоролики за темою "На шляху до толерантної свідомості" та ознайомитися з виставкою - пропозицією "Добрий світ любимих книг".

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 524 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]