12:07
Тиждень різдвяного читання. День перший

Різдвяні свята особливі для кожного з нас. Так хочеться вірити в дива, в любов, в виконання найзаповітніших бажань. Це час, коли хочеться робити приємні речі для своїх близьких, коли хочеться читати про незвичайні, навіть казкові різдвяні історії.

Центральна міська бібліотека м. Бахмут протягом тижня – з 23 по 30 грудня - щодня буде публікувати короткі огляди – поради, що читати про Різдво та на Різдво. Це можна робити разом з родиною та друзями, або, навпаки, на самоті, з чашкою теплого чаю або кави. Дата початку Тижня вибрана не випадково, в ній цікаво збігаються числа – 23.12.23.

Вашій увазі будуть представлені книги для дорослих та дітей, веселі й трошки сумні, казкові та реальні. Наприкінці надаються посилання, де можна послухати або прочитати онлайн всю книгу або уривки з неї.

Приємного читання!

І перша книжка – «Коли сніг пахне мандаринками». – Вид-во Старого Лева, 2020.

Це збірка зимових, інколи смішних і дещо сумних, але безмежно добрих оповідань, де всі герої є підлітками. Кожен з них по-своєму переживає особливі різдвяно-новорічні свята: хтось сумує за втраченою рідною людиною, а інший, навпаки, знаходить близьку собі людину; хтось повертає віру у диво Різдва або ж розуміє, наскільки цінними є для них сім'я.

У книзі зібрано 24 зворушливі, чуттєві й лагідні святкові історії від різних українських авторів і авторок, кожна з яких написана про щось просте і важливе водночас. Адже Різдво - це не лише про подарунки, кутю чи колядки. В першу чергу, Різдво – це про людяність і доброту.

Читати уривки з книги http://surl.li/omvqe

Слухати уривки з книги - https://www.youtube.com/watch?v=I0JoTCFQbAM

 

 

 

Категорія: Оголошення | Переглядів: 66 | Додав: AdministratoR | Теги: #Управління_культури_Бахмутської_мі, #Бахмутська_ТГ, #Бахмут_Жива_бібліотека, #Центральна_міська_бібліотека | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]