08:37
Що почитати? "Дві обручки" та "Ніщо не заперечить ночі"

Настають вихідні, а планів, як завжди, ще немає?

Тоді, можливо, наш варіант припаде до душі. Як на рахунок того, щоб влаштуватися зручно в кріслі, закутатися в теплу ковдру, взяти цікаву книгу і влаштувати подорож в інший світ з новими знайомими? Ми підготували добірку книг, які можуть скласти гарну компанію на вихідних.

Ніна Фіалко «Дві обручки». У романі тернопільської авторки йдеться про схрещення поглядів двох поколінь на події, які відбувалися в західних областях України у сорокових роках, про високий патріотизм усіх верств населення. Перед читачами постає образ простої галичанки Ксені, яка, гідно пройшовши всі випробування, залишилася вірною вибраній дорозі. Тут йдеться і про любов, і про зраду, і про велике терпіння жінки, яка прагнула вижити у нелюдських умовах.

Дельфін де Віган «Ніщо не заперечить ночі». Це роман-спогад, роман-сповідь, роман-шукання. Донька намагається дослідити причини самогубства матері. Чому дуже красива дівчинка, третя дитина в дружній родині, чия світлина була на багатьох плакатах, відчувала невимовний сум? Чому вона згодом, коли одружилася й стала матір'ю двох чудових донечок, так і не змогла пристосуватися до соціуму?.. Цей твір сповнений смутку, ніжності, болю - і, попри все, жаги до життя.

Приємного читання!

Категорія: Оголошення | Переглядів: 189 | Додав: AdministratoR | Теги: Книги, Бахмутська центральна міська бібліо, читання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]