09:06
«Найвища подяка для нього - Людина з великої літери»
Що ми вкладаємо в це поняття? Насамперед, це - людина високого морального злету, яка робить багато добрих, безкорисних справ, яка чужу біду сприймає як свою і завжди готова прийти на поміч. Про таку людину і піде мова - Ордаша Саліховича Дадашова, директора ТОВ «Укрелектромережбуд», депутата обласної ради, неодноразового переможця міського конкурсу «Людина року».

23 роки працює на Бахмутській землі, уродженець дагестанського села Уллубій, нащадок древа Тарковських  - Ордаш Саліхович. Він в співавторстві з істориками написав і вклав кошти в  видання 9 книг, які розкривають маловідомі факти з історії виникнення нашого краю та його природні багатства.

Ордаш Саліхович - спонсор закладів культури, великий книголюб, учасник бібліотечної програми «Читай, Артемівськ!».  Його погляди на книгу, на читання справляють велике враження на молодь. Видавництво краєзнавчих книг, залучення підлітків до читання – це лише частина добрих справ спонсора. Довідавшись, що є проблеми  з відвідуванням  бібліотеки дітьми-інвалідами,  він фінансує будівництво входу-пандусу в дитячу бібліотеку та передає кошти на придбання нових книг.

Для створення комфортних умов в бібліотеках-філіях він виділяє кошти  на заміну батарей опалення та ремонт ганку.

Народи Кавказу цінують людину за добрі справи її, тож Ордаша Саліховича по праву можна назвати Людиною з великої літери і у нас в Україні.


Ольга Харіна, начальник методичного
відділу центральної бібліотеки Артемівської міської ЦБС.

Посадовець: Ордаш Саліхович Дадашов,
директор ТОВ «Укрелектромережбуд», Президент
Асоціації керівників промислових підприємств
міста Артемівська, депутат обласної ради.
Категорія: Влада - друг бібліотеки | Переглядів: 3764 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Spike  
0
In awe of that asnewr! Really cool!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]