14:05
«Ліси – зелений пояс планети»

Чергова «лекція» відбулась 2 березня в еко-лекторії «Природа та ми», який знову почав працювати в центральній міській бібліотеці. Вона була присвячена лісам. Саме в березні відзначається Міжнародний день лісів. В запропонованій «лекції» мова йшлася про те, яку роль відіграють ліси на нашій планеті, як сприяли становленню державності для цілих народів і як людство, в свою чергу, ставиться до «зеленого поясу».

Потім присутні здійснили фото тур лісами нашого краю і «відправились» у далеку подорож разом з вченим-екологом Емом Сенжемом – автором документального фільму «Nat Geo Wild: Человек и природа». Вони «завітали» в гості до індіанського племені ваорані, що мешкає в амазонських гущах Еквадору. Потім разом зі слонячим летючим загоном «боролися» проти їх диких родичів на Суматрі. Під час перебування в лісах Північної Америки нарешті-таки дізнались, яким чином проникають оселедці в дерева та багато іншого. Наприкінці заняття ще раз відчули, як все на землі пов’язано між собою.

Зустріч учасникам подобалась – цікаві, переважно навіть невідомі факти, гарні світлини, унікальні відео зйомки справили дуже гарне враження.

Наступна зустріч в бібліотечному еко-лекторії відбудеться у першу суботу квітня о 14.00. До уваги пропонується документальний фільм «Земля: один приголомшливий день». Запрошуємо всіх допитливих, сміливих та відважних!

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 621 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]