08:30
«Картата краватка»

Саме таку назву отримав захід, який нещодавно проводився в центральній бібліотеці. Річ у тім, що зараз мало хто з молоді може красиво зав’язати краватку.  Тому і було вирішено провести такий собі «майстер-клас» для учнів 8-го класу УВК «ОШ №11» з використанням сучасних Інтернет-технологій.

Учні віднеслись до пропанового заходу по-різному. Деякі, особливо дівчата, вважали, що їм це зовсім непотрібно,  інші, навпаки, намагались скористуватись тими відео-інструкціями, які були знайдені в Інтернет. Що з цього вийшло, можна переглянути нижче, на фотографіях та у відео сюжеті.

Всі присутні мали змогу під час заходу безкоштовно записатися до бібліотеки. Хто захотів, той це зробив, хто – ні, то не силували.

А один хлопець вирішив проявити свої знання вітчизняної історії та пожартувати. Заповнив читацький формуляр від імені Володимира Ілліча Леніна. Але, вважаємо, жарт не вдався, бо виявилось дуже багато граматичних та фактографічних помилок. До Леніна можна ставитися по-різному, але те, що він був людиною освіченою і, безумовно, грамотною, сумнівів не викликає. Своє по-батькові він точно писав правильно. Ще хотілося б порадити авторові жарту почитати біографію вождя і дізнатися, що народився він у 1870 році, а не в 1875. Тому перше, ніж жартувати, треба упевнитись у своїх знаннях.

Та це так, до речі. Головне, що присутні за одне заняття нехай і не так вдало навчились зав’язувати  краватки, але дізнались, що в бібліотеці є нові комп’ютери, які були отримані за програмами «Бібліоміст» та «Leap-2010», що користувачам надається безкоштовний доступ до Інтернет і багато інших цікавих послуг.

Сподіваємось на нові зустрічі з учнями не тільки цієї школи, але й інших учбових закладів міста.

До побачення!

Захарова Н.,

нач. відділу інформації ЦМБ.

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 1085 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]