10:48
«Я від душі добра насіяв… »

...цей рядок з вірша Володимира Черепкова, педагога, народного депутата України ІІ-ІІІ скликань, Почесного громадянина міста,  лауреата Міжнародних літературно-мистецьких та Всеукраїнських премій  має багато відтінків. Це і філософський, і літературний, і матеріальний. Якщо говорити про філософську сторону його особистості - то це гуманний митець, людина порядна, щиросердна. Він жодного разу не зрадив народній та державницькій ідеї,  завжди відстоював в парламенті сподівання простого люду.

Життя навчило його розуміти велику істину: щоб жити – треба вірити, щоб іти – треба знати куди. І Володимир Федорович прийшов у світ поезії. Його творчість, як райдуга-веселка виграє всіма барвами, які віддзеркалились в 15 поетичних збірках, презентованих в центральній бібліотеці і переданих в її фонди. Поетом було започатковано  літературний конкурс «Все віддзеркалюється в Слові …», мета якого підтримати творчі таланти рідного краю. Кожного року за підсумками конкурсу  в бібліотеці проводяться презентації поетичних альманахів «Кристалл».

Володимир Федорович щедрий не тільки на видані ним поетичні збірки, його матеріальна допомога не менш вагома для бібліотек. Придбані ним за власний кошт 16 освітлювальних ламп та нова сантехніка придають приміщенню сучасний інтер’єр.

Стрижень щастя земного у Володимира Федоровича Черепкова – Добро, від душі, якого він насіяв своїм землякам. І не випадково, метр літератури Борис Олійник назвав Володимира Черепкова «Солдатом Добра».

Валентина Голопьорова, начальник відділу
обслуговування центральної бібліотеки Артемівської міської ЦБС.

Номінант: Володимир Федорович Черепков, народний депутат України ІІ-ІІІ скликань, Почесний громадянин міста Артемівська, переможець міського конкурсу «Людина року - 2011».
Категорія: Влада - друг бібліотеки | Переглядів: 1112 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]