12:56
Історичний кінозал у центральній бібліотеці

11 квітня весь світ вклоняється людям, які пройшли неймовірно важкий шлях через фашистські табори, віддає данину скорботної пам’яті жертвам нацизму, які загинули в концтаборах, розташованих на території Європи і України. До цієї дати Центральна міська бібліотека пропонує відвідати історичний онлайн кінозал та  переглянути кінофільм «Вибір Софі» (1982 г. (США).

Це потужна оскароносна мелодрама, знята за мотивами однойменного роману В. Стайрона про жінку з Польщі, яка після жахіть нацистського концтабору намагається знайти сили, щоб продовжувати жити в післявоєнній ситій і благополучній Америці.

За сюжетом, під час війни Софі опинилася в концтаборі, де нелюд-офіцер запропонував жінці вибрати, кого з двох її дітей вбити, щоб інша дитина залишилася жити. Немислимий, неймовірний вибір, який все-таки необхідно зробити, але з яким потім жити неможливо...

В 1982р. фільм отримав премії Асоціації кінокритиків Лос-Анджелеса та  Товариства кінокритиків Нью-Йорка найкращій акторці Меріл Стріп. В 1983р. -  премії «Оскар» та  «Золотий глобус» за найкращу жіночу роль (актриса Меріл Стріп). 

Фільм «Вибір Софі» (1982) буде цікаво дивитись українською онлайн усім шанувальникам якісних військово-історичних драм.

Дивіться цей чудовий фільм за посиланням:

https://gidonline.io/film/vybor-sofi/

https://eneyida.tv/4682-vybir-sofi.html

Категорія: Оголошення | Переглядів: 230 | Додав: AdministratoR | Теги: Міжнародний день визволення в’язнів, центральна бібліотека м. Бахмут | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]