15:02
День психолога

Зараз українці переживають не найкращі часи в своєму житті. У зв’язку з війною у багатьох погіршився психічний стан. Хтось зневірився у житті, у когось з’явились психічні атаки, зник сон тощо. За допомогою ми завжди можемо звернутись до психолога. Інколи люди недооцінюють цих спеціалістів. Проте марно, вони можуть допомогти в скрутну хвилину, коли всі лікарі безсилі і здавалося б все скінчено. Це як «добрі феї»,які завжди вислухають і дадуть слушну  пораду.

Всеукраїнський день психолога відзначається в Україні 23 квітня. Офіційне визнання психологія отримала менш як півтора століття тому — 1879 року німецький психолог В.Вундт відкрив у Лейпцигу першу лабораторію експериментальної психології. За минулий час психологія накопичила безліч фактів і даних, які наголошують, що знання людини про себе змінюють її стан і почуття. Психологію можна назвати наукою, що створює людину через пізнання.

Іноді говорать, що психологія - це наука про душу, але в матеріалістичному розумінні з неї виключено дослідження самої душі, так як це поняття ніяк не вкладається в чіткі прагматичні рамки матеріалістичного світогляду. На практиці в багатьох областях людської життєдіяльності вже давно застосовуються численні напрацювання і спостереження, які стали доступні завдяки науці психології. Психологія вносить значний внесок у розвиток і життя сучасного суспільства.

Нашу свідомість можна порівняти з великою бібліотекою, а спогади, почуття і бажання - з книгами. Ми знаємо, що хочемо знайти, але не можемо впоратися самі, без допомоги бібліотекаря або точніше - психолога. Ми хочемо побажати всім представникам цієї благородної професії вдячних клієнтів і спокійного, благополучного життя!

Категорія: Оголошення | Переглядів: 99 | Додав: AdministratoR | Теги: Бахмутська ТГ, Управління культури Бахмутської міс, центральна міська бібліотека | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]