17:16
День працівника соціальної сфери України

День працівника соціальної сфери – професійне свято. Відзначається щорічно в першу неділю листопада. Цього року День соціального робітника припадає на 5 листопада.

До працівників соціальної сфери відносяться співробітники соціальних служб, підприємства, організіції, волонтери та інші громадяни, які надають соціальні послуги особам, які перебувають у складній життєвій ситуації та потребують допомоги.

День працівника соціальної сфери святкують в Україні з 1999 року. Свято встановлено в Україні згідно з Указом Президента України «Про День працівника соціальної сфери» від 13 квітня 1999 року № 374/99. 

Сьогодні соціальний працівник – це своєрідна «швидка соціальна допомога», адже тут працюють небайдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує їхньої допомоги, особистості.

 Відзначення цього свята – справедлива пошана суспільства за щоденну, не завжди помітну, але таку потрібну справу – розв'язання соціальних проблем населення.

Соціальна робота − складний процес, який вимагає особливих особистих якостей, це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми. День працівника соціальної сфери − професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

Бажаємо зустрічати добрих людей у житті, бажаємо створювати свій світ, в якому є любов и щастя, бажаємо з легкістю справлятися з будь-якою задачею та з такою ж легкістю досягати важливої мети свого життя. Лише з хорошим серцем люди. Вітаємо з професійним святом!

Категорія: Оголошення | Переглядів: 53 | Додав: AdministratoR | Теги: #Бахмутська_ТГ, #Бахмут_Жива_бібліотека, #Центральна_міська_бібліотека, #Управління_культури_Бахмутської_мі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]