13:22
День народження УБА

Шановні колеги!

Колектив Центральної міської бібліотеки Бахмутської міської ТГ щиро вітає всіх зі знаменною датою – Днем народження Української бібліотечної асоціації!

29 років тому, 1 лютого 1995р., у нас з вами з’явилася наша професійна бібліотечна інституція - Всеукраїнська громадська організація «Українська бібліотечна асоціація» (УБА).

Вона об’єднала на добровільних засадах всіх, хто професійно пов’язаний з бібліотеками нашої країни, хто зацікавлений в їх розвитку, та для спільної реалізації прав і свобод користувачів бібліотек та бібліотечних працівників.

Завдяки діяльності УБА бібліотеки країни отримали змогу активно впроваджувати нові інформаційні технології, перетворюватись з суто книгозбірень на відкриті публічні простори, де кожен користувач може знайти для себе щось корисне і цікаве.

Тож вітаємо керівництво та членів УБА, бібліотечну спільноту країни, прихильників бібліотек та  партнерів з 29-ю річницею нашої професійної організації! Бажаємо всім найголовнішого – перемоги та встановлення миру в нашій країні, відновлення зруйнованих та подальшого розвитку діючих бібліотек задля своїх користувачів та процвітання України!

Категорія: Оголошення | Переглядів: 56 | Додав: AdministratoR | Теги: Уба, центральна бібліотека Бахмут | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]