08:14
День Молоді

Сьогодні — не просто свято, сьогодні день цвіту нації та надії на європейського майбутнього України. Бажаємо молодим дівчатам та хлопцям мирного неба, здійснення мрій та бажань. Щоб все у житті вдавалося просто, проблеми оминали стороною. З Міжнародним днем молоді. Нехай молодість буде станом душі, а не цифрами в документах.

День молоді — це «професійне» свято понад 9 мільйонів українців.

Україна відзначає День молоді з 1994 року. Цьогоріч це вже дев’ятнадцяте святкування. До 2022 року День молоді припадав на останню неділю червня. Проте ця дата святкування має радянське коріння. Тому в 2021 році за ініціативи молодіжних рухів і організацій України Президент Володимир Зеленський переніс День молоді на серпень.

Цікаві факти про міжнародний день молоді:

  • Перший неофіційний день молоді відзначили 10 травня 1945 року. Ініціатором стала Всесвітня федерація демократичної молоді.
  • Ідею святкування Дня молоді запропонували в 1991 році на першій сесії Світового молодіжного форуму системи ООН. Проте оголошення 12 серпня Міжнародним днем молоді відбулося аж через 6 років.
  • День молоді — це свято 16% населення планети. Відповідно до останніх статистичних даних ООН, стільки молодих людей проживає на Землі сьогодні.

З кожним поколінням життя молоді змінюється. Сучасна молодь, не особливо відрізняється від молоді інших часів. Той же вік, ті ж проблеми. Але сьогодні є проблеми яких не було раніше, інша епоха, інші правила.

У той же час поширене серед молоді заняття спортом і здоровий спосіб життя. Не всі цілодобово сидять в інтернеті, що звичайно не може не радувати.

Взагалі поведінка і спосіб життя сучасного покоління, не дивлячись на всі інновації, залежить від його інтересів і цілей, чого досягти в житті.

Кожен з нас у дитинстві та юності захоплювався якимись героями, справжніми чи вигаданими, намагався їх наслідувати. Нерідко дорослішаючи, ми ставимося до цього з посмішкою.

 Та кумирами молодих найчастіше були дуже далекі від офіційного визнання люди. Нині – інші часи та інші герої. Сучасна молодь захоплюється зірками кіно і спорту, відомими музикантами, політиками і бізнесменами. 

Нехай завжди везе вам в житті,

Щоб до всього були аргументи.

Не дивіться ніколи на конкурентів,

Живіть вільно, вдалих в житті моментів.

Щоб радісним молодість була й щаслива,

Щоб шлях ваш був простим і красивим.

Щоб мрії збувалися, плани були,

Щоб щастя й удача до вас прийшли.

З Днем молоді

Переглядів: 70 | Додав: AdministratoR | Теги: центральна міська бібліотека м. Бах, Бахмутська ТГ, Управління культури Бахмутської міс | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]