15:03
День їжака та бабака в центральній бібліотеці

Невеликий, а все ж таки ювілей відмітили 1 лютого в центральній міській бібліотеці. Рік тому, 2 лютого, відбулось перше засідання бібліотечного еколекторію «Природа та ми». Воно було присвячене Всесвітньому дню водно-болотних угідь.

В цьому році головними героями засідання стали Їжаки та бабаки. Виявляється, 2 лютого відзначається не тільки день бабака, але й день їжака.

Про цікаві та практично невідомі факти з життя цих доволі знайомих тварин розповіла ведуча Захарова Н.О. Звідки пішла одна з найбільших оман людства, чи дійсно їжаки запасають на зиму яблука та гриби, звідки родом американський день бабака? А чи знаєте ви, хто такі тенреки та гімнури? Розповідь бібліотекаря супроводжувалась цікавими відеороликами про цих тварин. Особливо вразила присутніх відео історія про життя родини степових бабаків.

Присутнім засідання сподобалось, вони відкрили для себе багато нового та цікавого. Іграшковий їжачок, як і пінгвін на попередньому засідання, став своєрідною фотомоделлю.

Наступне засідання відбудеться в березні. Слідкуйте за оголошеннями на сайті Бахмутської міської ЦБС та сторінці у Фейсбуці.

Категорія: Наші досягнення | Переглядів: 388 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]