08:59
Бібліопорадник "Скарбниця здоров'я"

Сьогодні міжнародна спільнота відзначає Всесвітній день здоров’я.

Наше здоров’я – найцінніший скарб, запорука чудового настрою, гарного самопочуття та високої працездатності. Зважаючи на виклики сьогодення, усвідомлення цінності здоров’я стає дедалі актуальнішим. Пропонуємо ваші увазі книжки вітчизняних авторів, присвячені темі здоров’я.

Світлана Ільїна.  Здоров’я на вашому столі

Книга відомого лікаря-дієтолога адресована всім, хто хоче бути здоровим і подолати недугу. Людина буде здоровішою, зробить своє життя щасливішим, якщо щодня споживатиме те, що дарує їй Природа. Авторка максимально просто розкладає по поличках те, з чим стикається у своїй практиці: підрахунок ваги, вплив гормонів на масу тіла, міфи про білки, жири та вуглеводи, вчить складати власний раціон, планувати прийоми їжі. Шлях до здоров’я через схуднення є цілком реальним, втім, не позбавленим своїх труднощів, таким, що вимагає терпіння, наполегливого слідування рекомендаціям лікаря.

Наталія Зубарєва. Кишка всьому голова                                              

Трильйони бактерій людського організму складають мікробіом – єдину екосистему, величезну роль у функціонуванні якої відіграє кишківник. Цей орган безпосередньо впливає на наше здоров'я: шкіру, імунітет, вагу, емоційний стан, роботу мозку і навіть гормональний фон.  Також, дізнаєтесь , що пов'язує кишківник і мозок, як бактерії керують нашим самопочуттям, настроєм і звичками, до яких хвороб призводить неправильне харчування, а також дуже багато важливої ​​інформації – від антибіотиків і алергії до секретів красивої і здорової шкіри.!

Наталія Чуб.  Азбука здоров'я

Герої цієї книжки – малюки Вася і Ася вирушають до чарівної Країни Здоров’я. Там вони знайомляться з Вітамінчиком і з ним долають безліч труднощів на шляху до своєї мети: рятуються від страшного Кашля XIII та злих мікробів, перемагають Нежить Хронічний і Температуру Високу. Тепер вони знають: для того щоб бути здоровими, потрібно спортом займатися, робити зарядку щодня, загартовуватися і завжди бути в доброму гуморі.

Категорія: Оголошення | Переглядів: 111 | Додав: AdministratoR | Теги: Бахмут, центральна міська бібліотека, Управління культури Бахмутської міс, Здоров'я, Бахмутська ТГ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]