22:15
А ми багато знаєм, бо книжки читаєм: вікторина

Світ книги – це світ справжнього дива.
                                            Леонід Леонов

Ви уявляєте собі, наскільки корисно читати? Думаємо, що ні. Бо тоді б в бібліотеку були неймовірні черги. Отже, факти, які доводять, що читати корисно:
Читання – це не лише обмін інформацією, це значно більше. Це спільне дозвілля батьків і дітей, прояв любові.
Читання – це емпатійна взаємодія, тобто читання формує у дитини здатність емоційно відгукуватися на переживання іншої людини.
Саме під час читання книжок дитина навчається розрізняти добро і зло, засвоює перші норми моралі, вчиться співчувати героям книжки.
Діти, яким читають із раннього дитинства, за своїм розвитком до 7 років випереджають однолітків на 1-2 роки.
Читання вголос – це один із перших і кращих методів виховання дитини, адже читання одночасно і навчає, і розвиває, і розважає.
Кожен в своєму житті мав нагоду почитати книгу. Комусь це заняття сподобалось, комусь на жаль ні. Багато  людей стають любителями книг і в зрілому віці, проте все іде з дитинства. 
Зараз у дітей канікули. В бібліотеках проходить тиждень дитячого читання. З цієї нагоди ми пропонуємо вам стати учасниками вікторини «А ми багато знаємо, бо книжки читаємо». Вона розрахована на дітей віком 10 років. Друзі, перевірте свої знання! Бажаємо всім успіхів!

 

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 88 | Додав: AdministratoR | Теги: Тиждень дитячої книги, центральна бібліотека Бахмут, користь читання, дитяча книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]