08:25
29 квітня - Міжнарождний день танцю

Міжнародний день танцю - це особливе свято, що відзначається у різних кутках світу 29 квітня. У цей день з’явився на світ артист французького балету Жан-Жорж Новер. Саме його називають засновником балетного мистецтва.

Існує дуже багато видів і форм танцю.

Народний танець - це яскрава специфічна форма відображення дійсності. Народний танець ніяк не можна сплутати з якимось іншим. Кожний народ має свій неповторний та унікальний колорит, який притаманний лише цій території.

Класичний танець можна назвати фундаментом всіх сценічних видів танцю. Він - основа хореографії. Це велика гармонія поєднання рухів з класичною музикою. Класичний танець - є основою всього танцювального мистецтва і тому він завжди актуальний. Залучення до класичному танцю облагороджує, дає глибоке естетичну насолоду, виховує смак, робить сучасної людини духовно багатшими, розвиває художню культуру.

Естрадний танець має власну специфіку та підпорядкований завданням підтримки виступу певного естрадного співака.

Для танців не існує обмежень за віком або статтю. Тому такий чарівний спосіб розслабитися підходить абсолютно всім.

Категорія: Оголошення | Переглядів: 93 | Додав: AdministratoR | Теги: Управління культури Бахмутської міс, центральна міська бібліотека, Бахмутська ТГ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]