10:28
Міжнародний день молоді

Майбутнє наше - то лиш наша справа,

Лиш наших рук, і совісті, й ума,

Та і кивать на кого нам - нема.

12 серпня Україна відзначає позитивне свято разом із усім світом - Міжнародний день молоді. Сьогодні день тих людей, на яких покладаються надії, і з ким пов'язане майбутнє всієї нашої країни і майбутнє кожного з нас.

Молодь — слово, яке асоціюється з енергією, веселим життям та безтурботністю. Молодість — це особлива пора, коли людина відчуває в собі невичерпну силу й енергію. Лише в молоді роки для нас немає нічого неможливого, а кожен новий день приносить надію, розвиток, сміливі мрії та радість життя.

“Майбутнє приходить значно швидше, якщо йти йому назустріч” (Борис Крутіер).

Цей вислів означає, що не потрібно чекати, коли вже настане кращий час, потрібно самому не сидіти, а діяти для того, щоб він настав.

Говорять, що діти – наше майбутнє. Світ поступово змінюється з кожним прийдешнім поколінням. Мабуть, кожен із нас неодноразово замислювався над питанням: що з нами буде через кілька років? І на це питання є відповідь. Адже наше майбутнє залежить лише від нас самих, лише ми здатні його змінювати.

Кажуть, що «моя доля — в моїх руках». На цей світ всі приходять рівними, проте своє майбутнє кожен будує сам. У світі існує сотні і сотні тисяч прикладів, коли завдяки своїй плідній праці, бажанню й таланту, люди досягли неймовірних висот. Кожна людина вибирає для себе різні пріоритети. У сучасному світі головне не заблукати серед чужих думок, а обрати свої інтереси, адже для кожного вони індивідуальні.

Зараз ви робите найвеличніше своє відкриття — відкриваєте самих себе. А відкриття самого себе — найпрекрасніше, що може відчувати людина. У цих пошуках — глибокий зміст: кожен може розкрити свої реальні, досі незнані можливості. Щоб виявити і розкрити їх, щоб знайти себе, треба себе пізнати, тобто вивчити і змогти оцінити. А це дасть можливість будувати, творити своє «Я».

...Я - хазяїн свого життя.

Я готовий прийняти будь-який виклик, як шанс досягти успіху.

Мої думки – це мій власний витвір.

Успіх — це стан душі.

Сьогодні наше суспільство переживає нелегкий час змін. Ви повинні пам’ятати, що не можна нехтувати своїм єдиним і таким коротким життям. Головне – вірити у світле майбутнє та бути готовим наполегливо працювати для цього. Тож, вам під силу змінити ваше життя на краще, достатньо лиш захотіти. Кожен з вас – творець власного щастя. Ваше пізніше життя залежить від ваших дій сьогодні. І завжди слід пам’ятати, що ваше майбутнє в ваших руках, тож головне – не опускати їх.

Вітаємо з Днем молоді вас всіх! Будьте щасливі! Здоров'я вам, сил і настрою, теплих і світлих, добрих і значущих днів!

Категорія: Оголошення | Переглядів: 38 | Додав: AdministratoR | Теги: молодь, свята | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]