07:52
Міжнародний день благодійності

Щоб спонукати до милосердних вчинків якомога більше людей, 17 грудня 2012 року  ООН заснувала Міжнародний день благодійності, який щороку відзначається 5 вересня.

Дата обрана не випадково – саме 5 вересня 1997 року померла Мати Тереза – відома місіонерка та католицька черниця, яка стала для всього світу символом милосердя.

Питання благодійності в Україні стало ще більш актуальним із початком війни. Це важливий символ єдності та солідарності українського суспільства.

Бути благодійником може кожен з нас. Благодійність пробуджує в людині почуття співчуття, співучасті, солідарності і відповідальності за те, що відбувається поряд з нею. Не має значення, що ми робимо, чи скільки ми жертвуємо, навіть добрі слова підтримки – це вже благодійність. Можна поділитися своїм часом та увагою з тими, хто цього потребує, наприклад, притулки для тварин.

Дякуємо людям, які допомагають іншим, не залишають в біді і роблять все для того, щоб поліпшити якість життя нужденних. Нехай цей день принесе вам натхнення і радість від вашого доброго внеску в суспільство.

Категорія: Оголошення | Переглядів: 16 | Додав: AdministratoR | Теги: свята, благодійність | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]