12:29
Ми повертаємось!

Дорогі друзі!


З початком повномасштабної війни бібліотеки Центральної міської бібліотеки Бахмутської міської ТГ не мають змоги повноцінно обслуговувати своїх користувачів.


Наше рідне місто Бахмут вже більше, ніж півроку, знаходиться на самісінькій лінії фронту, піддається активним обстрілам, є однією з найгарячиших точок війни. Воно сильно зруйноване, з травня без газу, зараз без світла та води. Але Бахмут тримається, дає достойну відсіч ворогу.

Руйнацій, знищення та пошкоджень зазнали і міські бібліотеки. Значна частина користувачів та працівників міських бібліотек були вимушені евакуюватись в більш безпечні регіони. Але життя триває. Через розпач і біль, через втрати, поневіряння, ми потроху оговтуємося, приходимо до тями, силоміць збираємо себе до купи.

За неможливості обслуговувати своїх користувачів в рідному місті, після тривалої перерви, бібліотекарі намагаються бути корисними своїм користувачам за допомогою сучасних технологій. Тому активуємо свою роботу в Інтернеті, в соцмережах, в різних месенджерах тощо.

Запрошуємо вас відвідувати наш сайт, сторінки ЦМБ та бібліотек-філіалів №№1, 4, 5 у Фейсбук, ділитися своїми думками, історіями, своїм досвідом. Разом ми сильні, разом ми переможемо, повернемося в рідне місто, відбудуємо, налагодимо життя заради майбутнього, наших дітей та онуків, заради України.

Категорія: Оголошення | Переглядів: 170 | Додав: AdministratoR | Теги: #Управління_культури_Бахмутської_мі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]