11:30
День працівника лісу

Щороку в третю неділю вересня своє професійне свято відзначають люди, які дбають про лісові багатства України. Благородна праця лісівників споконвіку є однією з найбільш шанованих і почесних. Ліс – це унікальний і безцінний дар, справжній живий скарб, це душа нашої землі. Його раціональне й розумне використання дарує людям тепло та затишок, натомість безконтрольна вирубка лісу зумовлює значні проблеми, які можуть стосуватися населення всієї планети.

Вирощування лісу – тяжка праця, результат якої досягається майже через століття і на цей результат працює не одне покоління лісівників.  Їхніми руками, знаннями і досвідом твориться не тільки сьогодення, а й майбутнє рідної землі. Збереженням лісів для майбутніх поколінь займаються сміливі, відважні, мужні люди, які бережуть порядок у лісовому господарстві. І вдень і вночі, в усі пори року за будь-якої погоди лісівники сумлінно виконують свої обов’язки: примножують та раціонально використовують зелене багатство країни, оберігають українські ліси від браконьєрів, шкідників та пожеж, забезпечують екологічну безпеку людей.

У професійне свято працівників лісу вітаємо всіх, хто не байдужий до проблем лісового господарства, хто своєю працею і турботою сприяє його збереженню та примноженню, хто просто любить, береже і рятує ліс.

Категорія: Оголошення | Переглядів: 11 | Додав: AdministratoR | Теги: професії, ліс, свята | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]