18:47
День Повітряних Сил Збройних Сил України

Повітряні Сили Збройних Сил України – це потужна комплексна структура, що охоплює потужні засоби протиповітряної оборони, зокрема зенітно-ракетні комплекси та радіотехнічні війська. День Повітряних Сил Збройних Сил України відзначається щороку у першу неділю серпня з 2007 року згідно з відповідним Указом Президента України. Цього року свято припадає на 4 серпня, тож це буде чудовою нагодою привітати тих, хто присвятив себе Повітряними Силами України та боронить повітряний простір нашої держави. Ваша відданість, професіоналізм і висока майстерність забезпечують безпеку українського неба, а також високий рівень захисту нашої країни від будь-яких зовнішніх загроз. Ви є гідними прикладом військової дисципліни, мужності та самовідданості.

Цей рід військ з’явився на території України у 1917 році. А з 1930 року в Харкові, Полтаві, Чугуєві, Києві, Чернігові та Луганську почали відкриватися вищі навчальні заклади, в яких велась підготовка льотчиків та інших фахівців повітряної оборони.

На озброєнні України зараз перебувають сучасні літаки, вертольоти, зенітні ракетні комплекси. Також до складу Повітряних Сил включені радіотехнічні та інженерні війська, розвідувальні частини, загони спеціального призначення протиповітряної оборони.

Подяка та низький уклін за захист неба над Україною Повітряним Силам України!

Категорія: Оголошення | Переглядів: 65 | Додав: AdministratoR | Теги: свята, захисники, військо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]