19:48
День читання книг

Сьогодні, 6 вересня, світова спільнота відзначає День читання книг. Свято створене, зокрема, щоб підбадьорити тих, хто любить читати, наголосити на важливості читання, стимулювати людей придбати нову книгу для власної чи публічної бібліотеки або просто сходити до книгозбірні.

У День читання книг рекомендують принаймні на мить відволіктися від звичного ритму життя, зупинитися та насолодитися неймовірним ароматом друкованих сторінок, пірнути у світ художньої реальності.

Читання підвищує нашу грамотність. Читаючи текст, ми запам’ятовуємо, як пишуться слова, і не помиляємося при написанні.

А для багатьох людей читання — це найкращий вид відпочинку.

Читання – запорука успішності. Можливості нашого часу багато в чому полегшують наше буття. Людина все більше вивільняється із багатьох процесів, а це означає, що багато професій стають непотрібними. Але все, що пов’язане з людською уявою, образним мисленням, фантазією – неприйдешні цінності. І вони чимдалі тим більше затребувані. Єдиний найдієвіший спосіб розвити уяву - читання книг.

Тож день читання книги – ідеальний день, щоб заблукати у гарній книзі. Це також чудовий день для заохочення інших до читання книг та підвищення обізнаності про них.

Читання книги дає вам можливість у метушливому сьогодення сісти в улюблене крісло і насолодитися тишею.

До речі, більшість сучасних фільмів створені на основі романів. І якщо на екрані книга всього декілька годин, то книга у руках дозволяє глибше зануритися у прекрасну подорож.

Існує багато книг, які можуть змінити погляд людини на життя і допомогти жити повною мірою. Кожна людина сьогодні може знайти видання до душі, головне не зупинятись і не припиняти пошук «своїх» книг.

День читання книги є також чудовою нагодою зацікавити молодь читанням, а один із найкращих способів - це почитати книгу разом.

Книга подорожує з людиною протягом століть і завжди залишається її незамінним та вірним другом!

 

 

Категорія: Оголошення | Переглядів: 8 | Додав: AdministratoR | Теги: свята | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]