06:15
8 червня Міжнародний день домогосподарки і домохазяїна

Міжнародний день домогосподарки та домохазяїна –це ще одне неофіційне свято, приурочене всім, хто «сидить» вдома і піклується про благополуччя сім’ї. Відзначається 8-го червня.

Домогосподарка — це людина (переважно жінка), основним заняттям якої є управління сім’єю і домашній догляд за нею, виховання дітей, приготування їжі та зберігання продуктів харчування, купівля товарів для повсякденного життя, прибирання і підтримка будинку тощо. Для чоловіків з аналогічною характеристикою використовується слово «домохазяїн».

Величезна щоденна рутина праця, що часом непомітна, але без якої неможливий сімейний затишок. Роботу домогосподарки можна сміливо прирівняти до праці менеджера, лікаря, вчителя, шеф-кухаря, модельєра і т.п. А істинна домогосподарка – не тільки домашня робітниця, а ще й часто ідейний натхненник, організатор дозвілля дітей, сім`ї, подорожей і відпочинку для всієї родини.

Так що не думайте, що бути домогосподаркою дуже просто. Тут без тайм-менеджменту вже не обійтися. Сучасна домогосподарка – це практично бізнес-леді, яка будує кар’єру в рамках своєї сім`ї, це розумна і життєрадісна домогосподиня, яка надихає і вміє радувати щодня всю родину.
Що ж казати, коли в домі порядок і чистота, пахне смачно приготовленим сніданком, обідом і вечерею, а чоловік і діти здорові та нагодовані-це приносить радість всім близьким.

Давайте привітаємо сьогодні всіх тих, хто оточує ваше життя турботою і любов’ю! Зі святом!

 

Категорія: Оголошення | Переглядів: 87 | Додав: AdministratoR | Теги: професії, робота, свята, домогосподарки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]